Scroll Top

Financieel advies Groningen

Onafhankelijk en betrouwbaar financieel advies van een adviseur die de regio Groningen kent.

Ik vertel je graag welke meerwaarde ik jou als klant kan bieden. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Een uitgebreide analyse van de huidige financiële situatie, op die manier brengen we de mogelijkheden in kaart maar worden ook de onmogelijkheden duidelijk.
  • Een volledig onafhankelijke vergelijking van de geldverstrekkers in Nederland. Doordat ik onafhankelijk werk vinden we samen altijd de beste deal voor jou!
  • Ik werk met veel persoonlijke aandacht, iedere persoon is uniek en heeft een eigen situatie. Door echt persoonlijk financieel advies te geven past het uiteindelijke plaatje bij jouw eigen situatie.

Over van Dijk Financieel advies in Groningen

Ik ben ruim 16 jaar werkzaam als financieel adviseur. Ik heb veel ervaring opgedaan met werkzaamheden bij grote banken en aanbieders. Sinds 2018 ben ik volledig zelfstandig begonnen om mensen die daar behoefte aan hebben onafhankelijk van advies te voorzien. Inmiddels heb ik al vele klanten mogen helpen bij hun financiële toekomst, meestal in de vorm van een hypotheek maar ook met andere financiële oplossingen zoals verzekeringen.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik kom graag bij je langs!

Wellicht vind je dit ook interessant:

Hypotheek advies Groningen
Hypotheek rente