Het afsluiten van een hypotheek is een grote beslissing met een behoorlijke impact op je financiële situatie. Het is daarom belangrijk dat je een goed en onafhankelijk hypotheekadvies krijgt. Ik bemiddel niet voor een specifieke bank of geldverstrekker maar heb voor jou de keuze uit een groot aantal aanbieders. Op die manier vinden we altijd de beste deal voor jou!

Er zijn nogal wat situaties waarin een goed hypotheekadvies van belang is, voorbeelden zijn; het kopen van je eerste huis of het aanpassen van de huidige hypotheek omdat de rentevast periode afloopt. Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer redenen, ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in jouw situatie? Maak gerust een afspraak, ik neem het graag met je door. Je bent van harte welkom, maar ik kom ook graag bij je langs!

Eerste huis kopen

Je eerste huis kopen, een grote stap waarbij je veel lastige keuzes moet maken. Er komt  veel op je af. Wat is een woning die bij mij past? Waar wil ik wonen? Hoeveel kan ik lenen? Is dat wel verstandig? Benieuwd waar je nog meer mee te maken krijgt?

Lees meer over het kopen van je eerste huis

Een ander huis kopen

  • Je bent uit de woning gegroeid of de woning is juist te groot geworden
  • Je hebt gewoon een leuke woning gezien en wil weten wat er überhaupt mogelijk is

Een nieuwe situatie kan er voor zorgen dat je opnieuw naar je hypotheek moet gaan kijken. Ook al heb je in het verleden al veel informatie gekregen, er is ontzettend veel veranderd. Met alle plezier neem ik het weer met je door en zorgen we ervoor dat we niets vergeten. Zodra we alles weer inzichtelijk hebben gekregen kun gerust de volgende stap zetten.

Nieuwbouw

Heb je je oog laten vallen op een mooie nieuwbouwwoning? Dan heb je het ontzettend druk met allerlei leuke keuzes! Je mag alles zelf bepalen; welke keuken of badkamer kiezen we uit, misschien denk je aan een extra uitbouw. Maar tijdens de bouw zijn er ook dubbele maandlasten. Weet je hoe dat werkt? Ik leg het graag uit.

Ik neem alles met je door en zorg ervoor dat jij je kunt richten op alle leuke keuzes en weet dat de rest goed geregeld is.

Verhogen van de huidige hypotheek

Woon je al op jouw droomplek maar wil je graag meer ruimte of een verbouwing? Dat zou je onder bepaalde voorwaarden kunnen financieren met een verhoogde hypotheek. Het helpt dan wel als je woning overwaarde heeft, in dat geval hoef je het spaargeld niet aan te spreken. Hou er wel rekening mee dat je maandlasten zullen stijgen zodra de hypotheek verhoogd wordt. Ik help je graag met al deze vragen.
Samen gaan we voor de beste oplossing!