Actuele hypotheekrente

Wil jij weten wat de actuele hypotheekrente is? Vergelijk hieronder de actuele rentes van verschillende aanbieders met elkaar. Heb je liever direct een persoonlijk gesprek over een aanbod? Neem dan gerust contact met mij op.

Ben je op zoek naar de goedkoopste hypotheek?

Hier vind je de laagste hypotheekrente per rentevaste periode. Ideaal als je op zoek bent naar een hypotheek met de laagste rente: je kunt deze eenvoudig vinden en tegelijkertijd een onafhankelijk advies aanvragen. Selecteer de variabele rente of de periode van achtereenvolgens 1, 5, 10 of 20 jaar rentevast. Er worden meer dan 30 hypotheken voor jou op prijs vergeleken, zodat de goedkoopste hypotheek voor jou naar voren komt.
De hypotheekrente die je maandelijks aan je bank betaalt hangt echter af van meerdere zaken, zoals de vorm van de hypotheek, de rentevaste periode, de hypotheeksom en de keuze van de hypotheekverstrekker. De bank bepaalt uiteindelijk het rentepercentage, waardoor je bij de ene bank goedkoper uit kunt zijn dan bij de andere bank. Om snel een overzicht te hebben van deze hypotheekrentes, kun je ons bovenstaande hypotheekrente overzicht raadplegen.
Offerte aanvragen
De offerte met de laagste hypotheekrente vraag je eenvoudig aan. Wij zorgen ervoor dat je de laagste hypotheekrente krijgt in jouw situatie. Dit kunnen we beloven omdat we 100% onafhankelijk te werk gaan.

Tip: Zo vind je het goedkoopste hypotheekadvies.

Let op! Een hypotheek met de laagste hypotheekrente is niet persé de meest geschikte hypotheek voor jou. Meerdere factoren spelen hierin een rol. Het is ook belangrijk om de hypotheekvoorwaarden met elkaar te vergelijken, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Wij kunnen je hierbij helpen. Vraag hier gratis en vrijblijvend een onafhankelijke hypotheekvergelijking aan. Wij helpen je met de keuze voor de beste en goedkoopste hypotheek.