Scroll Top

Onafhankelijk hypotheekadvies

Het afsluiten van een hypotheek is een grote beslissing met een behoorlijke impact op je financiële situatie. Het is daarom belangrijk dat je een goed en onafhankelijk hypotheekadvies krijgt. Als onafhankelijk hypotheekadviseur in Groningen bemiddel ik niet voor een specifieke bank of geldverstrekker. Samen met jou kan ik dus kiezen uit een groot aantal aanbieders.  Op die manier vinden we altijd de beste deal voor jou!

Persoonlijk hypotheekadvies

Als hypotheekadviseur geef ik je persoonlijk advies bij het afsluiten van je hypotheek. Daarnaast bemiddel ik tussen jou en de hypotheekverstrekker. Ik kijk welke hypotheek het beste bij jou past en zorg ervoor dat alle noodzakelijke stappen worden doorlopen.

Er zijn nogal wat situaties waarin een goed hypotheekadvies van belang is, voorbeelden zijn; het kopen van je eerste huis of het aanpassen van je huidige hypotheek omdat de rentevast periode afloopt, maar ook een verbouwing van je huidige huis kun je met een (aanvullende) hypotheek financieren.

Groningen is een regio waar veel speelt op het gebied van wonen, aardbevingsproblematiek is daar een belangrijk voorbeeld van. Als hypotheek adviseur in Groningen ben ik goed bekend met wat er speelt in de regio. Een passend hypotheek advies afgestemd op de behoefte in Groningen is dan ook zeer belangrijk en iets waar ik ruime ervaring in heb.

Daarnaast zijn er natuurlijk nog veel meer redenen, ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in jouw situatie? Maak gerust een afspraak, ik neem het graag met je door. Je bent van harte welkom op mijn kantoor, maar ik kom ook graag bij je langs!

Wil je eerst zelf een indicatie krijgen van de hoogte van een hypotheek? Bereken dan eenvoudig jouw maximale hypotheek via de link, op die manier heb je een goede indicatie van de mogelijkheden.

Maximale hypotheek berekenen

Welke stappen doorlopen we voor een goed hypotheekadvies?

Vanaf het moment dat je contact met mij opneemt gaan we een aantal stappen doorlopen.

  • Kennismaken

Als eerste wil ik graag persoonlijk kennismaken. Gedurende dit gesprek krijg ik een beeld van jouw wensen. Aan de hand van een aantal documenten (zoals bijvoorbeeld verzekeringen en een werkgeversverklaring) kan ik kijken welke mogelijkheden er zijn voor een hypotheek. Ik zal je voorafgaand laten weten welke documenten nodig zijn, zodat ook jij goed voorbereid het gesprek in kunt gaan.

  • Advies

Naar aanleiding van de mogelijkheden kijk ik welke hypotheekvorm het beste bij jou past. Daar zoek ik dan de geldverstrekker met de, voor jou, meest gunstige rente en voorwaarden bij.

  • Offerte

Als je het eens bent met mijn advies dan zal ik een offerte voor je aanvragen. Ik houd voor jou de voortgang in de gaten zodat je niet langer dan noodzakelijk hoeft te wachten.

  • Taxatie

Als we alles op een rijtje hebben gezet kun je de woning laten taxeren. Mocht je niet weten wie je hiervoor moet inschakelen dan kan ik je hierin adviseren.

  • Notaris

Zodra alle documenten zijn aangeleverd en goedgekeurd kun je naar de notaris om alle overeenkomsten te tekenen. Ook hierin kan ik je adviseren als je niet weet welke notaris je moet kiezen.

  • Afronding

Als alles klaar is kom ik graag langs om de goede afloop te vieren. En hier houdt ons contact ook niet op. Ik blijf je ook in de toekomst graag adviseren over financiële beslissingen.

Over van Dijk Financieel advies in Groningen

Ik ben ruim 16 jaar werkzaam als financieel adviseur. Ik heb veel ervaring opgedaan met werkzaamheden bij grote banken en aanbieders. Sinds 2018 ben ik volledig zelfstandig begonnen om mensen die daar behoefte aan hebben onafhankelijk van advies te voorzien. Inmiddels heb ik al vele klanten mogen helpen bij hun financiële toekomst, meestal in de vorm van een hypotheek maar ook met andere financiële oplossingen zoals verzekeringen.

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik kom graag bij je langs!

Wellicht vind je dit ook interessant:

Hypotheekrente
Hypotheek check