Ik ben Jack van Dijk en sinds 2002 werkzaam in de financiële dienstverlening. Na jaren voor grote banken te hebben gewerkt, heb ik besloten voor mezelf te beginnen. Ik heb de overtuiging dat het beter en persoonlijker kan zonder de professionaliteit uit het oog te hoeven verliezen. Zo kan ik nog beter aan de wensen van mijn klanten voldoen.

Ik vind het geweldig om mensen te begeleiden bij het kopen van een eerste woning, nieuwe woning, of verbouwing. Het is lastige stof en dus aan mij de taak om het goed te vertalen naar jou als klant. Uit de reacties van klanten maak ik op dat mij dat goed af gaat. Ik vind het fijn om dit in een informele gezellige sfeer te doen. Je kunt rekenen op een professionele aanpak met gewone duidelijke taal van een betrokken ervaren adviseur.Ik zal mij richten op particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Mijn doel is om iedereen op een prettige, gezellige en menselijke manier te begeleiden bij het kiezen en afsluiten van de best passende hypotheek. We gaan er samen voor zorgen dat jouw wens realiteit wordt.

Ik ben 41 jaar en geniet samen met mijn vrouw Daniëlle, dochter Sia (6) en zoon Jens (2) van de dagelijkse, mooie, avontuurlijke en onverwachte dingen in ons leven. Mijn hobby’s zijn fitness, voetballen en ik mag erg graag met mijn bootje varen.

Met hartelijke groet en graag tot ziens!

Jack van Dijk

Erkend financieel adviseur