Je eerste huis kopen. Dat is een grote stap waarbij je ontzettend veel keuzes moet maken. Er zijn direct veel vragen die op je af komen. Welke woning past bij mij? Waar wil ik wonen? Hoeveel kan ik lenen? Wat zijn mijn maandelijkse kosten? Allemaal vragen waar ik je voor een deel bij kan helpen.

Hypotheekadvies in Groningen

Als eerste is het natuurlijk heel belangrijk dat je weet hoeveel je kunt lenen. Daar kan ik je in adviseren. Aan de hand van een aantal benodigde documenten kan ik samen met jou kijken wat je maximaal zou kunnen lenen. Je kunt alvast een eerste check doen via deze link om globaal te berekenen wat de mogelijkheden zijn. Let wel, de hoogte van een hypotheek is afhankelijk van meerdere factoren. Dus een persoonlijk advies is noodzakelijk om de juiste hoogte te bepalen. Dit eerste oriƫnterende gesprek met mij is gratis. Maak gerust een afspraak, ik neem het graag met je door. Je bent van harte welkom op mijn kantoor, maar ik kom ook graag bij je langs!

lees meer over hypotheek advies in Groningen

Welk huis in Groningen past bij mij?

Zodra je weet tot welk bedrag je kunt lenen kan de huizenjacht beginnen. Je weet nu in welke prijsklasse je kunt gaan zoeken! Er zijn natuurlijk erg veel huizen op de markt. Bedenk goed wat je wensen zijn, zet alles goed voor jezelf op een rijtje. Vaak is het wel verstandig om een aankoopmakelaar in de arm te nemen. Die helpt je om jouw ideale woning te zoeken en helpt je om de juiste keus te maken. Hij zorgt er ook voor dat je niet teveel betaald voor je nieuwe woning, dat is natuurlijk erg prettig voor de hoogte van je hypotheek.

Hypotheek afsluiten in Groningen

Zodra je je huis gevonden hebt kun je de hypotheek daadwerkelijk gaan regelen. Daarvoor kun je contact met mij opnemen. We gaan dan een adviesgesprek voeren. Hier zitten wel kosten aan verbonden, neem gerust contact met mij op voor meer informatie over deze kosten. Ik heb je in het oriƫntatiegesprek al verteld welke documenten nodig zijn om de hypotheek aan te vragen. Deze neem je mee naar het adviesgesprek. Zodra alle documenten in orde zijn ga ik de hypotheekofferte voor je aanvragen. Deze komt meestal binnen een paar dagen terug en als alles akkoord is kun je naar de notaris om alle stukken te tekenen.

Met de sleutels op zak kun je direct naar je eigen woning toe. Ik ontmoet je daar graag om te vieren dat alles gelukt is!

Ons contact houdt hier niet op. Ik help je graag ook in de toekomst bij beslissingen op financieel gebied.

Wellicht vind je dit ook interessant:

Hypotheek advies in Groningen
Hypotheek check